За Нас

Насмеани и спремни за вашите предизвици 

Здраво,

Нашата приказна се темели на една очигледна потреба – да имаме РЕЗЕРВЕН ПЛАН!

Не залудно, бродовите имаат помошни чамци, авионите – падобрани, а автомобилите – резервна гума. Очигледно е дека за да се надминат критичните ситуации на патот кон целта, ни треба резервен план за да продолжиме со полна сила.

Дигиталниот свет не е исклучок од оваа потреба и многу е погрешно да се верува дека лошите работи им се случуваат само на другите. Вистината е дека несакани сценарија се случуваат секој ден и фактите кажуваат дека 43% од бизнисите кои доживеале хаварија никогаш не закрепнале, а 51% целосно банкротирале после 2 години!

Да се има успешен бизнис значи да се биде претпазлив и да се користи бекап како резервен план за податоците и системите. Но добар процент на бизниси, иако свесни за потребата, немаат капацитет и ИТ спремност за истото.

Го создадовме B-Up со цел да им помогнеме на овие компании во креирање на нивниот резервен план за успех кон целта. B-Up не претставува само бекап, туку е постојан партнер за своите клиенти, на кои не само им обезбедува решение за резервен план, туку истото го мониторира и се грижи се да биде во ред.

За клиенти кои немаат ИТ капацитети и ресурси во делот на бекап, B-Up е тоа за нив.

Секогаш Up

Насмеани и спремни за нови предизвици.

Професионални

Постоиме за Вашите потреби.

Фокусирани

Тимски посветени на работата.

Безбедни

Сигурноста на прво место

Едноставни како 1-2-3

Нудиме паметни и кориснички ориентирани продукти.

Транспарентни

Фер и отворени 

Продажба

+389 71 399 169       sales@bup.mk

Корисничка Поддршка

+389 71 399 169       support@bup.mk

За Нас

B-Up претставува дел од компанијата Inbox - архивски дата центар. Дознај повеќе за нас

Продукти

Корисно

© 2019 B-Up | Сите права задржани