Pyetje dhe Përgjigje

Gjeni përgjigjen tuaj

A ka dhe cilat jane kërkesat e sistemit per bekap?
Hardware requirements
2 GB of computer memory (RAM)
Dual-core processor or better
150 MB of free disk space (for installation)
Screen resolution of 1024 х 768 pixels or higher
High-speed Internet connection
Sa kohe eshte nevojitet te bekapohen te dhenat e mija?
Shpejtësia varet nga disa faktorë:
– madhësia e të dhënave
– Shpejtësia e internetit (Ngarko)
– fuqia e workstation
Sa shpesh behen update te softverit dhe kush eshte pergjegjes per kete?
Të gjithë ato që janë të rëndësishme për ne,duke përfshirë MP3,fotografi,dokumente,video,poashtu edhe datoteka të cilat janë të hapura ose janë në përdorim.
Sa shpesh behen update te softverit dhe kush eshte pergjegjes per kete?
Përditësimet janë në baza rutinore dhe janë përgjegjësi e ofruesit. Këtu përfshihen përmirësimet, përmirësimet, siguria dhe përmirësimi i performancës.
Cka eshte Cloud backup?
Së pari, ne përcaktojmë teknologjinë cloud. Ruajtja në cloud është për ruajtjen dhe mbledhjen e të dhënave personale / korporatave nga zona juaj e vogël e internetit. Asgjë nuk është ruajtur në hard drive tuaj lokal dhe është i arritshëm nga çdo vend, nga çdo pajisje dhe në çdo kohë.

Nëse të gjithë tingëllojnë paksa dërrmuese, mendoni për shërbimin e email-it që jeni duke përdorur, për shembull. Gmail, Yahoo, Hotmail dhe kështu me radhë. Asnjë nga këto mesazhe që dërgoni dhe merrni në fakt nuk zënë hapësirë ​​në hard drive tuaj lokal, ato ruhen në ofruesit e shërbimeve të postës elektronike: kjo është një formë e ruajtjes së Cloud.

Për të përdorur këtë shembull, jini të vetëdijshëm se ju mund të hyni dhe të aksesoni mesazhet tuaja të postës elektronike nga çdo kompjuter, çdo laptop dhe çdo smartphone. Kjo aktivizohet vetëm nga teknologjia Cloud.

Megjithatë, shumë njerëz nuk e kuptojnë se duke mbajtur në një “re”, të dhënat tuaja ende duhet të ruhen fizikisht në një pajisje diku. Nëse kjo është një flash drive ose një hard disk tradicional për ruajtje, kompanitë që ofrojnë këtë shërbim duhet të kenë serverë të mëdhenj të dedikuar për ruajtjen e të dhënave tuaja. Këto vende janë shpesh të referuara si “fermat server” dhe janë në thelb magazina të mëdha të mbushura me servera që punojnë 24/7/365.

Çfarë ndodh me të dhënat e mia në fund të periudhës së provës?
Një nga dy gjëra. Nëse vendosni të blini paketën për të cilën keni regjistruar – të dhënat tuaja mbeten në të njëjtin vend – me siguri dhe me siguri, vazhdoni të përdorni shërbimin. Nëse vendosni të mos përdorni shërbimin, në këtë rast të dhënat tuaja do të fshihen nga serverët tanë brenda 30 ditëve.
A mundem te bekapoj Macs dhe PCs? Laptope dhe desktope?
po,po,po,po.
Çka do te me duhet qe te filloj trial?
Asgjë, përveç të dhënave që nuk dëshironi të humbni … dhe një adresë e-mail, që të mund të regjistroheni. Ju nuk keni nevojë për një kartë krediti. Thjesht regjistrohuni për një gjykim të lirë dhe na lini pjesën tjetër tek ne.
Çfarë ndodh nëse e humb hardwarein tim (laptop)?
Për shkak se të dhënat ruhen në Cloud, ato nuk varen nga një pajisje. Fjalë për fjalë, ju jeni duke marrë një pajisje të re, duke mbyllur në internet dhe të gjitha të dhënat tuaja janë atje, pa humbur ose humbur ndonjë gjë. Ju do të duhet të shkoni në dhomën tjetër, dhe ju nuk do ta lini atë të shkoni në shtrat.

A deshironi te provoni DocuUp?

25 ditë provë falas

Dëshironi të bleni?

Mënyra e pagesës së thjeshtë online?

Mbështetje e klienteve

+389 71 399 169 sales@bup.mk

Mbështetje e përdoruesve

+389 71 399 169 support@bup.mk

© 2019 B-Up | Të drejtat e mbrojtura