Zgjidhni BuP tuaj

PAKETA DHE ÇMIME

DocuUp

– Keeps Up your Docs –

399 den
në muaj/ per PC
Niveli i duhur në njohuri të TI: 0/10
(ju nuk e ngacmoni me ndonjë gjë)
“Automatik, pa rradhitje,i identifikon te gjithe dokumentet nga kompjuteri juaj dhe ben kopje te sigurte me Recovery te lehte“
Numerte pakufizuar te dokumenteve
 • Aparat
  PC
 • Sistem operativ
  MS Windows (Vista, 7,8,10)
 • Lokacioni i ruajtjes
  EU Clould
  (mundesi per МК Cloud)
 • Lloj i dosjeve
  Dokumente (.doc, xls, pptx, pdf…)
 • Trafik i pakufizuar
  po
 • Numër i BackUp
  2 herë në ditë
 • Versioni historik
  Standard (28 ditë mbrapa)
 • Mbështetje e përdoruesve
  Përfshirë (8/5)

DeskUp

– Mirrors Up your PC

999 Den
në muaj/ per PC
Niveli i duhur në njohuri të TI: 2/10 (duhet te zgjidhni cka deshironi te bekaponi)
“Të gjithe dosjet dhe programat jane te bekapuara kështu që nuk do të humbni kohë ne ri-instalime gjatë servisimit,viruseveose nderimit te kompjuterit tuaj”
100 GB Cloud Storage +
Backup shtesë lokal
 • Aparat
  PC
 • Sistem operativ
  MS Windows (Vista, 7,8,10)
  Mac OSX, Linux
 • Lokacioni i ruajtjes
  EU Clould
  (mundesi per МК Cloud)
 • Lloj i dosjeve
  Të gjitha
 • Trafik i pakufizuar
  po
 • Numër i BackUp
  2 herë në ditë
  (mundesi për bekap frekuent ne 1 ore)
 • Versioni historik
  Standard (28 ditë mbrapa)
 • Mbështetje e përdoruesve
  Përfshirë (8/5)
 • Mundesi për BackUp lokal të shpejtë
  po

ServerUp

– Doubles Up your Security –

4.999 den
në muaj / për Server
Niveli i duhur në njohuri të TI: 6/10(është e nevojshme përvojë)
“Hybrid Cloud BackUp me mundesi per kopje lokale dhe kopje te sigurte te lokacionit Cloud.Me kete ju jeni te sigurte ne funkcionimin e Recovery-t tuaj”
500 GB Cloud Storage +
Backup shtesë lokal
 • Aparat
  Server
 • Sistem operativ
  Sytem State, MS SQL, VMware, Hyper-V, MS Exchange, MS SharePoint, Oracle, MySQL, Network Shares
 • Lokacioni i ruajtjes
  EU Clould
  (mundesi per МК Cloud)
 • Lloj i dosjeve
  Të gjitha
 • Trafik i pakufizuar
  po
 • Numër i BackUp
  2 herë në ditë
  (mundesi për bekap frekuent ne 1 ore)
 • Versioni historik
  Standard (28 ditë mbrapa)
 • Mbështetje e përdoruesve
  Përfshirë (8/5)
 • Mundesi për BackUp lokal të shpejtë
  po
 • Bare Metal Recovery
  po
 • Virtual Disaster Recovery
  Jo
  (Mundesuar me pako shtese)

DocuUp Local

– për dokumente të sigurta –

499 den
ne muaj / për PC
Niveli i duhur në njohuri të TI: 0/10
(не подесувате ништо)
“Automatik, pa rradhitje,i identifikon te gjithe dokumentet nga kompjuteri juaj dhe ben kopje te sigurte me Recovery te lehte“
Numerte pakufizuar te dokumenteve
 • Aparat
  PC
 • Sistem operativ
  MS Windows (XP, Vista, 7,8,10)
 • Lokacioni i ruajtjes
  MK Clould
 • Lloj i dosjeve
  Dokumente (.doc, xls, pptx, pdf…)
 • Madhësia e të dhënave të mbrojtura
  i pakufizuar
  (* Politika e përdorimit të drejtë të 20GB)
 • Numër i BackUp
  2 herë në ditë
 • Versioni historik
  Standard(28 ditë më parë)
 • Mbështetje e përdoruesve
  përfshirë (8/5)

DeskUp Local

– për një stacion pune ideal –

2.999 den
ne muaj / për PC
Niveli i duhur në njohuri të TI: 2/10 (duhet te zgjidhni cka deshironi te bekaponi)
“Të gjithe dosjet dhe programat jane te bekapuara kështu që nuk do të humbni kohë ne ri-instalime gjatë servisimit,viruseveose nderimit te kompjuterit tuaj”
100 GB Cloud Storage +
Backup shtesë lokal
 • Aparat
  PC
 • Sistem operativ
  MS Windows (XP, Vista, 7,8,10)
  Mac OSX, Linux
 • Lokacioni i ruajtjes
  MK Clould
 • Lloj i dosjeve
  Të gjithë
 • Numër i BackUp
  2 herë në ditë
  (mundesi për bekap frekuent ne 1 ore)
 • Versioni historik
  Standard(28 ditë më parë)
 • Mbështetje e përdoruesve
  përfshirë (8/5)
 • Mundesi për BackUp lokal të shpejtë
  po

ServerUp Local

– për siguri të vërtetë –

14.999 den
në muaj / për Server
Niveli i duhur në njohuri të TI: 6/10(është e nevojshme përvojë)
“Hybrid Cloud BackUp me mundesi per kopje lokale dhe kopje te sigurte te lokacionit Cloud.Me kete ju jeni te sigurte ne funkcionimin e Recovery-t tuaj”
500 GB Cloud Storage +
Backup shtesë lokal
 • Aparat
  Server
 • Sistem operativ
  Sytem State, MS SQL, VMware, Hyper-V, MS Exchange, MS SharePoint, Oracle, MySQL, Network Shares
 • Lokacioni i ruajtjes
  MK Clould
 • Lloj i dosjeve
  Të gjithë
 • Trafik i pakufizuar
  po
 • Numër i BackUp
  2 herë në ditë
  (mundesi për bekap frekuent ne 1 ore)
 • Versioni historik
  Plus (60 ditë mbrapa)
 • Mbështetje e përdoruesve
  përfshirë (8/5)
 • Mundesi për BackUp lokal të shpejtë
  po
 • Bare Metal Recovery
  po
 • Virtual Disaster Recovery
  Не
  (Mundesuar me pako shtese)
Çmimet e shenuara per BackUp ne lokacion te sigurte EU Cloud. Nese deshironi opcion per BackUp kopje ne RM,shtypni butonin e djathtë [МК Cloud lokacion].
EU Cloud lokacion
MK Cloud lokacion

Paketa shtesë

Mundesi te kombinoni dhe shtoni sherbim plus ne paketat standarde.

100GB hapësirë shtesë

Nese keni nevoje, me blerjen e kësaj pakete mund ta risni hapesiren tuaj per bekap per 100GB.

I disponueshëm për: DeskUp и ServerUp

Çmimi: 799 ден./ne muaj

500GB hapësirë shtesë

Nese keni nevoje, me blerjen e kësaj pakete mund ta risni hapesiren tuaj per bekap per 500GB

I disponueshëm për: DeskUp и ServerUp

Çmimi: 2.999 den./ne muaj

Versione historike Plus - 1 vit

Standard,verzionet historike të kopjevetuaja ruhen 28 ditëmbrapa. Me kete paket ju fitoni mundesi ti riktheni verzionet e vjetra ne periudhë prej 1 viti.

I disponueshëm për: DeskUp и ServerUp

Çmimi ne PC: 299 den./ në muaj

Çmimi ne Server: 599 den./në muaj

Mbështetje Plus 12/7

By default, ju keni 8/5 mbështetje çdo ditë pune. Me këtë paketë ju merrni mbështetje shtesë për klientët, çdo ditë, 7 ditënë javë, 12 orënë ditë.

E disponueshme për: të gjitha paketat

Çmimi ne PC: 299 den./ në muaj

Çmimi në Server: 1.999 den./në muaj

Virtual Disaster Recovery

Nese keni nevoje, me blerjen e kësaj pakete mund ta risni hapesiren tuaj per bekap per 100GB.

Çmimi ne Server

I disponueshëm për: ServerUp

Cilat pyetje i parashtrojne me se shpeshti konsumatoret tane!

Shpejte dhe lehte deri tek pergjigjja juaj
A ka dhe cilat jane kërkesat e sistemit per bekap?
Hardware requirements
2 GB of computer memory (RAM)
Dual-core processor or better
150 MB of free disk space (for installation)
Screen resolution of 1024 х 768 pixels or higher
High-speed Internet connection
Sa kohe eshte nevojitet te bekapohen te dhenat e mija?
Shpejtësia varet nga disa faktorë:
– madhësia e të dhënave
– Shpejtësia e internetit (Ngarko)
– fuqia e workstation
Sa shpesh behen update te softverit dhe kush eshte pergjegjes per kete?
Të gjithë ato që janë të rëndësishme për ne,duke përfshirë MP3,fotografi,dokumente,video,poashtu edhe datoteka të cilat janë të hapura ose janë në përdorim.
Sa shpesh behen update te softverit dhe kush eshte pergjegjes per kete?
Ажурирањата се на рутинска основа и се одговорност за провајдерот. Тука се вклучени – надградби, подобрувања, безбедност и унапредување на перформанси.
Cka eshte Cloud backup?
Прво, да ја дефинираме cloud технологијата. Cloud storage е за чување и прибирање на вашите лични/корпоративни податоци од вашата мала област на интернет. Ништо не е зачувано на вашиот локален хард диск и е достапно од било која локација, од кој било уред и во секое време.

Ако сето тоа звучи малку пресилно, размислете за услуга за е-пошта која веќе ја користите, на пр. Gmail, Yahoo, Hotmail и сл. Ниту една од овие пораки што ги испраќате и примате, всушност, заземаат простор на вашиот локален хард диск, тие се чуваат на серверите на емаил провајдерите: ова е форма на Cloud storage.

Да го искористиме овој пример, земете во предвид дека можете да се логирате и да пристапите до вашите емаил пораки од било кој компјутер, било кој лаптоп и било кој смарт телефон. Ова е овозможено само од Cloud технологијата.

Сепак, многу луѓе не сфаќаат дека и покрај тоа што се држат во “облак”, вашите податоци сѐ уште треба физички да се складираат на некој уред некаде. Без разлика дали ова е на флеш драјв или традиционален хард диск за складирање, компаниите кои ја нудат оваа услуга сепак треба да имаат големи сервери посветени на складирање на вашите податоци. Овие места често се нарекуваат “серверски фарми” и во суштина се огромни магацини исполнети со сервери кои работат 24/7/365.

Çfarë ndodh me të dhënat e mia në fund të periudhës së provës?
Një nga dy gjëra. Nëse vendosni të blini paketën për të cilën keni regjistruar – të dhënat tuaja mbeten në të njëjtin vend – me siguri dhe me siguri, vazhdoni të përdorni shërbimin. Nëse vendosni të mos përdorni shërbimin, në këtë rast të dhënat tuaja do të fshihen nga serverët tanë brenda 30 ditëve.
A mundem te bekapoj Macs dhe PCs? Laptope dhe desktope?
Да, да, да, да.
Çka do te me duhet qe te filloj trial?
Ништо, освен податоци што не сакате да ги изгубите … и е-адреса за да можете да се регистрирате. Не ви треба кредитна картичка. Едноставно се регистрирате за бесплатна проба и оставете ни остатокот нам.
Çka do te ndodhe nese e humbi hardverin tim(telefon,laptop,tablet) ?
Бидејќи податоците се складирани на Cloud, тие не зависат од еден уред. Буквално, земате нов уред, се приклучувате на интернет и сите ваши податоци се таму, без да пропуштите или изгубите ништо. Сите ваши податоци ви се достапни , и никогаш нема да морате да се грижите за пренос на истите.

Mbështetje e klienteve

+389 71 399 169 sales@bup.mk

Mbështetje e përdoruesve

+389 71 399 169 support@bup.mk

© 2019 B-Up | Të drejtat e mbrojtura