Instrukcione

SI TE BENI NJE BEKAP?

Pasi qe t’ju dergojme nje e-mail me linkun per shkarkimin e BackUp Manager,me klikim ne linkun do t’ju shkarkohet dosje instalimi (Fotografia me poshte)

Klikoni që të fillojë instalimi dhe kaloni në Hapin e rradhes #2

Në e-mail do ta keni emrin tua perdorues dhe fjalëkalimin

Device name xxxxxx
Password xxxxxx

Shënim:emir perdorues dhe fjalekalimi jane vetem nje pjese e validimit dhe nuk jane te mjaftueshme per hyrje ne te dhenat.Pasi ti evidentoni ato,do te kerkohet “CODE”,i cili do te prezantoje nje qeles personal te sigurimit te cilin ju e krijoni vete dhe i njejti do ti enkriptoje te dhenat tuaja.

Vetem me evidentimin e ketij “CODE” mund te bejme ri-instalimin ose recovery te te dhenave ne tjeter lokacion.

ME RENDESI: Ky qeles privat NUK ruhet askund dhe duhet ta mbani mend!

Pas mbarimit te instalimit,do te keni nje ikone ne desktopin tuaj,ose ne Start menyjen tuaj me emer [BackUp Manager]

Kaloni ne hapin e rradhes #3

Klikoni në ikonën ose fut në http: // localhost: 5000 / në shfletuesin tuaj të internetit.

BackUp Manager do të hapet (shih më poshtë)

Zgjidhni dosjet dhe të dhënat që dëshironi të kopjoni (foto më poshtë) Ju mund të shtoni ose hiqni dosjet e zgjedhura në çdo kohë.

Së fundi, shtypni butonin [Run BackUp] dhe fillon procesi.

Për përfundimin me sukses të kopjimit, do të merrni një njoftim në këndin e djathtë të djathtë.

Shënim: Rezervimi fillestar zgjat më gjatë, me sesionet e mëposhtme që janë vetëm një rritje në numrin e dallimeve që ndodhin midis dy.

A deshironi te provoni DocuUp?

25 ditë provë falas

© 2019 B-Up | Të drejtat e mbrojtura