DocuUp

PËR DOKUMENTE TË SIGURTA

Çka fitoni me DocuUp?

 • Formim automatiki kopjes së sigurtë të të gjithë dokumenteve në kompjuterin tuaj,pa marë parasysh se ku i ruani dosjet(fajllat).
 • Jashtëzakonisht i dispozicionuar dhe i thjeshtë,ultra i sigurtë, me enkripcion të plotë sipas GDPR.
 • Mbështetje e madhe ndaj klienteve dhe një ekipë profesionale e cila do ti përgjigjet sfidave tuaja.

Lejoni Transformim

Disa gjëra nuk ndryshohen

70% i njerëzve i ruajnë dokumentet në nivel lokal,në Desktop pa mbeshtetje(backup),panvarësisht nga të gjithë regullat për ruajtje të sigurtë në Shared Folder, Share Drive dhe procedura të ngjajshme.

Ruani mënyren e punës

Vazhdoni me mënyrën tuaj te punes,ashtu siç dini më mirë,kurse DocuUp automatikisht do ti gjejë dhe mbrojë të gjithë dokumentet panvarësisht se ku i keni ruajtur ato.

Pse ta shfrytezoni DocuUp?

Thjeshtë,cfarë do që të ndodhë me kompjuterin tuaj,ju me një klikim i riktheni dokumentet tuaja.

 • # Nuk ju punon kompjuteri?
  Mos u brengosni,riktheni dokumentet në kompjuter tjetër ose në kompjuterin tuaj,pasi ta regulloni atë.
 • # Keni fshirë një dokument pa dashje?
  Lehtë,klikoni në Restore të dokumenteve nëpërmjet klientit B-Up.
 • # Ju duhet version më i vjetër i dokumentit?
  Bëni Restore të dokumentit nga dita kur ka qenë verzioni vjetër.

“Ka edhe shumë raste tjera të cilat mund t’ju ndodhin por bukurija qëndron në Recovery-in e sigurtë dhe të lehtë,të cilin ju vetë do ta bëni në çdo kohë.”

Si punon?

Backup

Recovery

A deshironi te provoni DocuUp?

25 ditë provë falas

Dëshironi të bleni?

Mënyra e pagesës së thjeshtë online?

Mbështetje e klienteve

+389 71 399 169 sales@bup.mk

Mbështetje e përdoruesve

+389 71 399 169 support@bup.mk

© 2019 B-Up | Të drejtat e mbrojtura