DeskUp

PER STACIONIM TE PUNES

Çka fitoni me DeskUp?

  • Punoni ne menyre modern dhe pa brenga
   Të gjithë dosjet,instalimet dhe programat janë të siguruar në lokacion EU/MK Cloud me mundësi qe ti përsërisni ku dhe kurë të doni.
  • Ruani resurset(Burimet) tuaja të IT
   Kurseni në kohë për instalimet gjatë servisimit,virusëve ose ndërimit të kompjuterit tuaj.
 • Partner konfidencial
  Mbështetje profesionale për çdo pyetje tuaj, si dhe kujdes për stacionim të punës.

Lejoni Transformim

Disa pune te perditshmerise

Fatkeqësitë kompjuterike,viruset ose problemet me sistemin jane gjëra të përditshme. Por pa bekap përshtatës,ata shëndrohen në një përvojë të keqe,kohë e humbur,para të humbura dhe shumë nervozë,dhe kjo ndodhë në 1 nga 10 kompjuteret.

Ne jemi për zvogelimin e brengave

Vështirësitë e përditshme mund të kenë një kahje normale. Në gjdo situatë,riktheni dokumentin e duhur ose të gjithë të dhënat,programeve prej momentit kur ata kanë qenë funkcionale.

Pse ta perdorni DeskUp?

Thjeshtë,ne secilen situatë,menjehere ktheheni në punë.

 • #Nuk ju punon komjuteri ose dëshironi një të ri?
  Thjeshtë,të gjithë të dhenat,programet dhe radhitjet e informative janë të ruajtura në Cloud dhe ju bëni replikim në kompjuterin e ri ose në kompjuterin tuaj pasi ta regulloni atë.
 • #Ju duhet riinstalim përshkak të virusit?
  Shumë lehtë,me nje klikim bëni Restore dhe e ktheni kompjuterin në atë moment kur ka funkcionuar pa virus.
 • # Keni fshirë një document ose një program pa dashje?
  Lehtë,bëni Restore të dokumenteve ose programit permes konsolit BackUp Manager.

“Ka edhe shume raste të tjera ku do ta gjeni veten,por bukuria qëndron në Recovery-n e sigurtë dhe të lehtë,te cilin vetë do ta bëni në çdo kohë,dhe ne jemi këtu per tju ofruar ndihmë.”

Si punon?

Backup

Recovery

A deshironi te provoni DeskUp?

25 ditë provë falas

Dëshironi të bleni?

Mënyra e pagesës së thjeshtë online?

Mbështetje e klienteve

+389 71 399 169 sales@bup.mk

Mbështetje e përdoruesve

+389 71 399 169 support@bup.mk

© 2019 B-Up | Të drejtat e mbrojtura