BACKUP SHËRBIM ME RECOVERY TË SIGURUAR

I THJESHT Ë SI 1-2-3

Çka përfaqeson B-Up?

  • Nje sherbim i lehte dhe i thjeshte BackUp dhe Recovery, i cili kujdeset per nevojat e juaja.
  • Softver ultra i sigurte me enkripcion end-to-end AES 256,i rregulluar pë r ruajtjen GDPR të kopjeve të sigurisë të lokacioneve EU cloud.
  • Mbeshtetje e madhe ndaj klienteve dhe nje ekipe profesionale e cila do ti pergjigjet sfidave te juaja.

Si funkcionon?

Përvojë e thjeshtë e”ruaj dhe fshij”,edhe nëse nuk jeni nje ekspert i TI.(Internet teknologjisë)

1.

REGJISTROHUNI

Plotësoni formularin për regjistrim dhe mbas 5 orëve ne do t’ju kontaktojmë.

2.

INSTALONI

Ju sigurojmë një emër përdorues dhe një udhëzim të shkurtë për instalimin e BackUp klientit.

3.

VËNDOS

Me mbështetjen tonë do të kaloni gjatë procesit të vëndosjes i cili është i lehtë si 1-2-3.

=

TË SIGURTË!

Në momentin kur ju duhet Recovery, ju jeni të sigurtë dhe atë e bëni thjeshtë nëpërmjet B-Up klientit ose nuk kontaktoni për ndihmë.

Produkte

Zgjidhni B-Up tuaj sipas nevojave.

DocuUp

Keeps Up your Docs

Formim automatik i kopjes të sigurtë të të gjithë dokumenteve në kompjuterin tuaj,vetëm për disa minuta,pa marë parasysh se ku i ruani dosijet.

Mos e ndryshoni mënyrën e punës!

DeskUp

– Mirrors Up your PC –

Të gjithë instalimet dhe programat janë të mbrojtura kështu që nuk do të humbni kohë në ri-instalimin e tyre gjatë servisimit,virusëve ose ndrimit të kompjuterit tuaj.

Jini gjithnjë në dispozicion për punë!

ServerUp

– Doubles Up your Security –

Biznisi juaj është i sigurtë njësoj sikur serveri juaj. Për këtë arsye siguroni Cloud BackUp + BackUp lokal me teknologji Hybrid Cloud dhe DRvirtuale.

Provoni, testoni!

CustomUp

– Fits Up your Business –

Pervojat e Perdoruesve

{

Deri tani kam përdorur BackUp në celularin tim,por kjo është diqka më e thjeshtë. Nuk mërzitem që të punësuarit e mij a do të kenë problem me PC,sepse cdo gjë zgjidhet për një cast pa intervenim të TI. Thjeshtë të gjithë i kanë të dhënat e tyre në Cloud dhe mund ti rikthejnë vetë kur të duan,edhe në kompjuter të ri.

Dimitar Janevski
Operations Manager

{

Kur mendoja për Cloud back-up, gjëja e parë që dëshiroja ishte që kjo të jete diqka shumë e thjeshtë,të jetë automatike,të mos më sjellë brenga shtesë dhe të mund ti besoj plotësisht.
BuP është zgjidhja e vërtetë. Instalimi ishte bukfalisht sikur se 1-2-3,kurse mbështetja teknike ishte më se e dobishme. Më ndihmoi në përgjigjen e të gjithë pyetjeve që i kisha.
E di që ndodhin skena të padeshiruara,por tani kam një brengë më pak.

Dragica Dodevska
Marketing Manager @Inbox

{

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Angel Witicker
Head of Marketing Extra Space

PROVO FALAS

Përvojë e thjeshtë e”ruaj dhe fshij”,edhe nëse nuk jeni nje ekspert i TI.(Internet teknologjisë)


Mbështetje e klienteve

+389 71 399 169 sales@bup.mk

Mbështetje e përdoruesve

+389 71 399 169 support@bup.mk

© 2019 B-Up | Të drejtat e mbrojtura