ServerUp

Doubles Up your security

Што добивате со ServerUp?

 • Eдноставно сетирање и компатибилност со Вашите системи (System State, MS SQL, VMware, Hyper-V, MS Exchange, MS SharePoint, Oracle)
 • Сигурен restore на верзијата што ви работела, како и можност за Virtual Disaster Recovery, Bare Metal Recovery и Fast Local BackUp.
 • Голема ефикасност со користење на инкрементален True Delta BackUp, можност за Seeding на сесии од место со побрз интернет, како и поставување филтри.

Дозволете Трансформација

Технологијата некогаш...

Чувањето бекап на физички иста локација или екстерен HDD е економично, но проследено со голем ризик и најчесто нефункционално, во моментите кога е потребна копијата.  

Технологијата сега!

Hybrid Cloud технологијата Продолжете со Вашиот начин на работа, како што најдобро знаете, a DocuUp автоматски ќе ги пронајде и бекапира сите документи без разлика каде ги имате зачувано.

Зошто да го користите ServerUp?

Едноставно, имате бекап кој знаете дека е безбеден и функционира во секое време.
 • # Сакате потврда дека Вашиот BackUp е функционален?
  Секако, Вие добивате детален извештај за сесиите, а ние правиме мониторирање на успешноста.
 • # Помали трошоци а достапност 24/7?
  Немате потреба од дополнителни инвестиции во хадрверси компоненти, сè е безбедно зачувано на Cloud локација.
 • # Сакате Virtual Disaster Recovery?
  Едноставно, ќе сетираме локација која ќе биде редундантна и одвоена од Вашата примарна локација, секогаш достапна со верзијата која ја сакате.  

“Има уште многу други случаи во кој ќе се пронајдете но убавината е во сигурниот и лесен Recovery, кој самите си го правите во било кое време.”

Како Работи?

Backup

Recovery

Сакате да пробате ServerUp?

25 дена бесплатна проба

Сакате да купитe?

Едноставно онлајн плаќање

Продажба

+389 71 399 169       sales@bup.mk

Корисничка Поддршка

+389 71 399 169       support@bup.mk

За Нас

B-Up претставува дел од компанијата Inbox - архивски дата центар. Дознај повеќе за нас

Продукти

Корисно

© 2019 B-Up | Сите права задржани