ServerUp

ЗА ВИСТИНСКИ БЕЗБЕДНИ

Hybrid Cloud BackUp со можност за локална копија и Cloud копија на Вашиот сервер.

месечна претплата

ден4,999

Супер лесно плаќање

Mесечната претплата автоматски ви се обновува, со цел да не вршите повторна уплата секој месец. Претплатата можете да ја прекинете со наше извесување.