Пробајте бесплатно

Наједноставен начин до сигурен бизнис

Искористете ја можноста да добиете 25 дена бесплатен период со цел да го  испробате B-Up, без никакви обврски. Пополнете ја формата од десно и за најмногу 5 работни часа ќе ве контактираме и доставиме:
  • Корисничко име и лозинка
  • Кратко упатство за инсталација
  • Поддршка за BuP клиентот
  *Важно: Вашите податоци се безбедно процесирани, според GDPR регулатива.

Продажба

+389 71 399 169       sales@bup.mk

Корисничка Поддршка

+389 71 399 169       support@bup.mk

За Нас

B-Up претставува дел од компанијата Inbox - архивски дата центар. Дознај повеќе за нас

Продукти

Корисно

© 2019 B-Up | Сите права задржани