Не ја пропуштај, прва е!

Онлајн конференција за кревање на свеста за бекап.

Вовед

It’s WORLD BackUp Day!

  • Првпат прославен на 31 март 2011 година, Светскиот ден на резервна копија е годишен потсетник за луѓето и сопствениците на бизниси да ги заштитат своите податоци.

     

  • Датумот не е случаен. Овој настан се случува секоја година пред 1ви Април – пред да биде предоцна и да станете April’s fool 🙂
  • По повод овој ден ја најавуваме Првата Online конференција Let’s Make BackUp for All

Говорници

Сите со заедничка цел за безбедно работење во дигиталниот свет!

Мане Пиперевски

Cyber Security Expert

Анита Никова

Executive Director at MASIT

Дарко Михајловски

Solution Architect, Big Data & Cyber Security

Томислав Шуминоски

ASST PROF at FEIT Skopje

Агенда

Совети за вашите дигитални податоци

14:00 – 14:15

Вовед – Светски ден на Бекап

Организатор
14:15 – 14:30

Бекапирање како активност – трошок или инвестиција? + Q&A

Анита Никова

14:30 – 14:50

Бизнис континуитет преку backup -must for GDPR + Q&A

Мане Пиперевски

14:50 – 15:05

Ransomware-as-a-service + Q&A

Дарко Михајловски

15:05 – 15:25

Cyber security (колку се сигурни Вашите податоци со online backup) + Q&A

Томислав Шуминоски

15:25 – 16:00

Отворена дискусија + Прашања од публика

Пријатели на настанот

Организатор

Партнери

Регистрирај се!

Обезбеди го твоето место и следи ја конференцијата од твојот компјутер или телефон!

© 2019 B-Up | Сите права задржани