DocuUp

Keeps Up your docs

Што добивате со DocuUp?

 • Автоматско креирање на безбедна копија на сите документи од Вашиот компјутер, за само неколку минути, без разлика каде ги чувате фајловите.
 • Зачудувачки достапен и едноставен, ултра безбеден, со целосна енкрипција според GDPR.
 • Врвна корисничка поддршка и професионален тим кој ќе одговори на вашите предизвици.

Дозволете Трансформација

Некои работи не се менуваат

70% од луѓето ги чуваат документите локално, на Desktop без бекап, независно од сите прописи за безбедно чување на Shared Folder, Share Drive и слични процедури.

Задржете ги работните навики

Продолжете со Вашиот начин на работа, како што најдобро знаете, a DocuUp автоматски ќе ги пронајде и бекапира сите документи без разлика каде ги имате зачувано.

Зошто да го користите DocuUp?

Едноставно, што и да се случи на вашиот компјутер, со еден клик ги враќате документите назад.

 • # Не ви работи компјутерот?
  Без грижа, вратете си ги документите на друг компјутер или на сопствениот, откако ќе го поправите.
 • # Сте избришале документ по грешка?
  Лесно, направете Restore на документите преку BuP клиентот.
 • # Потребна ви е постара верзија од документ?
  Направете Restore на документот од денот кога била старата верзија.

“Има уште многу други случаи во кој ќе се пронајдете но убавината е во сигурниот и лесен Recovery, кој самите си го правите во било кое време.”

Како Работи?

Backup

Recovery

Сакате да пробате DocuUp?

25 дена бесплатна проба

Сакате да купитe?

Едноставно онлајн плаќање

Продажба

+389 71 399 169       sales@bup.mk

Корисничка Поддршка

+389 71 399 169       support@bup.mk

За Нас

B-Up претставува дел од компанијата Inbox - архивски дата центар. Дознај повеќе за нас

Продукти

Корисно

© 2019 B-Up | Сите права задржани