DeskUp

Mirrors up you pc

Што добивате со DeskUp?

  • Работите модерно и без грижа
   Сите фајлови, инсталации и програми се бекапирани на сигурна EU/MK Cloud локација со можност да ги реплицирате каде и кога сакате.
  • Чувајте ги вашите ИТ ресурси
   Заштедете време на инсталациите при сервисирање, вирус или промена на вашиот компјутер.
 • Доверлив партнер
  Професионална корисничка поддршка за секое ваше прашање.

Дозволете Трансформација

Некои работи се секојдневие

Компјутерска хаварија, вирус или системски проблеми се секојдневие. Но без соодветен бекап, тие претставуваат лошо искуство, изгубено време, пари и многу нервози а се случива на 1 од 10 компјутери.

Ние сме за помалку грижи

Секојдневните непријатности можат да имаат и нормален тек. Во било која ситуација, вратете го потребниот документ или целосниот сет на податоци, програми и подесувања од моментот кога функционирале.

Зошто да го користите DeskUp?

Едноставно, во било која ситуација, веднаш се враќате во работа.

 • # Не ви работи компјутерот или сакате нов?
  Едноставно, целосниот сет на податоци, програми и подесувања ви се зачувани на Cloud и правите репликација на нов компјутер или на вашиот откако ќе биде исправен.
 • # Потребна преинсталација поради вирус?
  Лесно, со еден клик правите Restore и го враќате компјутерот во момент кога функционирал без вирус. 
 • # Сте избришале документ или програм по грешка?
  Лесно, направете Restore на документите или програми преку BuP клиентот.

“Има уште многу други случаи во кој ќе се пронајдете но убавината е во сигурниот и лесен Recovery, кој самите си го правите во било кое време а ние секако сме тука за асистенција.”

Како Работи?

Backup

Recovery

Сакате да пробате DeskUp?

25 дена бесплатна проба

Сакате да купитe?

Едноставно онлајн плаќање

Продажба

+389 71 399 169       sales@bup.mk

Корисничка Поддршка

+389 71 399 169       support@bup.mk

За Нас

B-Up претставува дел од компанијата Inbox - архивски дата центар. Дознај повеќе за нас

Продукти

Корисно

© 2019 B-Up | Сите права задржани