Здраво Партнер 🙂 

Апликација за партнер

Бидете наш партнер

Бидете дел од нашата партнерска мрежа која има за цел на своите крајни корисници да им понуди светско решение за бекап и сигурен recovery.
Вие имате можност да станете дел од нашиот бренд и заеднички да го поставиме BuP како синоним за врвна корисничка услуга во создавањето на резервен план на денешните компании.
Доколку сакате да го надградите сопственото работење преку нудење на нашите продукти, Ве повикуваме да аплицирате со пополнување на формата. 

 

Откако успешно ќе одберете термин кој вас ви одговара, ќе добиете повратна информација со линк на кој ќе може да се поврземе во живо.
Идни партнери, Ве очекуваме 🙂

 

 

 

Продажба

+389 71 399 169       sales@bup.mk

Корисничка Поддршка

+389 71 399 169       support@bup.mk

За Нас

B-Up претставува дел од компанијата Inbox - архивски дата центар. Дознај повеќе за нас

Продукти

Корисно

© 2019 B-Up | Сите права задржани