BackUp услуга со сигурен Recovery

едноставно како 1-2-3

Што претставува B-Up?

  • Едноставен и лесен BackUp и Recovery сервис кој се грижи за вашите потреби.
  • Ултра безбеден софтвер со целосна end-to-end AES 256 енкрипција, GDPR регулиран со чување на безбедни копии на EU cloud локации.
  • Врвна корисничка поддршка и професионалци кои ќе одговорат на вашите предизвици.

Како Работи?

Едноставно искуство на “сетирај и заборави” и да не сте ИТ експерт.

1.

Пријавете се

Пополнете ја формата за регистрација и за најкасно 5 часа ќе ве контактираме.

2.

Инсталирајте

Ви обезбедедуваме корисничко име и кратко упатство за инсталација на BackUp Manager клиентот.

3.

СЕТИРАЈТЕ

Со наша поддршка ќе ве водиме низ процесот на сетирање кој е лесен како 1-2-3.

=

БЕЗБЕДНи!

Во моментот кога Ви е потребен Recovery, вие сте безбедни и едноставно го правите тоа преку B-Up клиентот или не контактирате за асистенција.

Продукти

Одберете го Вашиот B-Up според потребите

DocuUp

Keeps Up your Docs

 
Автоматско креирање на безбедна копија на сите документи од Вашиот компјутер, за само неколку минути, без разлика каде ги чувате фајловите.

Не го менувајте начинот на работа!

DeskUp

– Mirrors Up your PC –

 
Сите документи, инсталации и програми се бекапирани со што не губите време за преинсталации при сервисирање, вирус или промена на вашиот компјутер.

Бидете секогаш достапни за работа!

ServerUp

– Doubles Up your Security –

Вашиот бизнис е безбеден исто колку и безбедноста на вашиот сервер. Затоа имајте  Cloud BackUp + локален BackUp со Hybrid Cloud технологија и Virtual DR.

Осмелете се, тестирајте!

CustomUp

– Fits Up your Business –

Кориснички Искуства

{

До сега имам користено BackUp на мобилен, но ова е уште поедноставно. Не се грижам дали моите вработени ќе имаат проблем со PC, бидејки се се решава за миг без ИТ интервенција. Едноставно сите ги имаат своите податоци на Cloud и можат да ги вратат сами кога сакаат, дури и на нов копјутер.  

Бизнис корисник од  Скопје

{

Кога размислував за Cloud back-up, прво што посакав е да биде нешто многу едноставно, да биде автоматски, да не ми создава дополнителни грижи и да можам да му верувам.
BuP е токму такво решение. Инсталацијата буквално беше 1-2-3, а техничката поддршка беше и повеќе од корисна. Ми помогнаа за сите прашања што ги имав.
Знам дека, несакани сценарија се случуваат, но сега имам една грижа помалку.

Драгица Додевска 
Marketing Manager @Inbox

{

Правевме бекап на екстерен HDD и во моментот кога ни требаа податоците сфативме дека уредот е празен, односно бекапот не бил успешен и залудно сме правеле 2 години копии. Со B-Up не размислувам на тоа, тие се грижат дали имам успешен бекап и ме известуваат секоја недела со извештај.

Компанија за прехранбена индустрија – Скопје

Пробајте бесплатно

Едноставно искуство на “сетирај и заборави” и да не сте ИТ експерт.


Продажба

+389 71 399 169       sales@bup.mk

Корисничка Поддршка

+389 71 399 169       support@bup.mk

За Нас

B-Up претставува дел од компанијата Inbox - архивски дата центар. Дознај повеќе за нас

Продукти

Корисно

© 2019 B-Up | Сите права задржани